Klantervaringen

Andrea Cramer
(Geulle, restyling woonkamer)
Anita is een persoon die met  jou samen vorm wil geven aan je nieuwe interieur met respect voor jouw ideeën, maar zeker ook haar eigen en adviserende inbreng heeft zonder die op te dringen.
De samenwerking met haar was fijn en het heeft een prachtig resultaat opgeleverd!
Samen met Anita kom je tot mooie resultaten..ik ben zeer tevreden!

 

Heleen van Klaveren
(Beverwijk, restyling zolderkamer)

Anita is door ons gevraagd om te helpen onze zolderkamer opnieuw in te richten en een goede uitstraling te geven.

Door de jaren heen is onze zolderkamer een rommelkamer geworden.
De vraag aan Anita was om daar verandering in te brengen. Er is geschilderd, er is wat verbouwd, de verlichting, de aankleding en de accessoires: alles is onder de loep genomen.

Wij zijn heel tevreden en kunnen nu weer logees ontvangen in een sfeervolle ruimte. De kamer heeft een opgeruimde zomerse uitstraling gekregen en vinden wij hem zelfs zeer geschikt voor “Bed & breakfast”.

Het begon met een intakegesprek. Met discussie over sfeervoorstellen en plaatjes met suggesties werd het voor Anita duidelijk wat onze voorkeuren en wensen waren.
Zij heeft vervolgens een tekening uitgewerkt van hoe het zou kunnen worden. Zij stuurde ons adressen van websites met artikelen die geschikt zouden kunnen zijn voor de zolderkamer. Met de voorstellen zocht Anita aansluiting bij onze wensen en het bracht ons weer op allerlei nieuwe ideeën.

Een gezellige bijkomstigheid was dat ik samen met Anita gericht ben gaan winkelen. Voor mij was dat heel praktisch omdat ik meestal tijdgebrek heb. Het is prettig om dan snel te kunnen overleggen, de voor- en nadelen te horen en een besluit te nemen. Indien nodig zochten we ook weer verder. Anita liet de keus uiteraard geheel bij ons.

Wij zijn erg blij met deze aanpak, vooral als je tijdgebrek hebt is dit een ideale werkwijze om tot een goed resultaat te komen.

 

Fam. Jansen
(Renovatie woonkamer en open keuken)
Al langere tijd waren we van plan onze woonkamer en keuken grondig te veranderen en moderniseren, maar  het bedenken van een ander grondplan en  de te kiezen kleuren was een lastig karwei.
Aangezien we bleven hangen in plannen en we toch echt uitkeken naar een nieuw interieur, hebben we contact met Anita Boudesteijn opgenomen. Al snel kwam zij met een creatief ontwerp voor een kamerindeling waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Na het bekijken van een kleurenwaaier,  verschillende moodboards en het voeren van enkele gesprekken werd duidelijk waar onze voorkeur qua stijl en kleur naar uit ging.

Het ‘brainstormen’ met Anita heeft er onder andere voor gezorgd dat we op een geheel andere kleurkeuze voor de keuken zijn uitgekomen dan wij aanvankelijk in gedachten hadden. We zijn nog dagelijks blij dat we haar advies opgevolgd hebben!

Bij de aankoop van zaken als gordijnen, lampen en accessoires is ze eveneens  zeer behulpzaam geweest. Ze wees ons op het feit dat naast kleur, de keuze voor bepaalde materialen zeer belangrijk is, met name bij onze moderne interieurstijl; door natuurlijke materialen te gebruiken creëer je meer ‘warmte’.  Opvallend vonden wij hoe de adviezen vrijwel altijd geheel beantwoordden aan onze smaak.

Het contact hebben we als zeer prettig ervaren waarbij de korte lijnen (via mail kregen we vlot een antwoord op onze vragen) erg praktisch zijn . We weten zeker dat we zonder de bijdrage van Anita niet tot zo’n mooi en bij elkaar passend geheel waren gekomen!

 

Marjo Koel
(IJmuiden, tienerkamer)
Onze tienerdochter was toe aan een nieuwe kamer,  maar wist niet goed welke kleuren en meubels ze mooi vond. Daarnaast vond ik het zelf moeilijk om een goede indeling te maken.
Wij hebben Anita om hulp gevraagd en dat heeft heel goed uitgepakt.  Ze heeft de tijd genomen om achter de smaak van onze dochter te komen en heeft ons geholpen bij het indelen van de kamer.
Ook heeft ze de juiste adressen gezocht en is zij meegegaan om meubels en accessoires uit te zoeken. Wij zijn heel bij met het eindresultaat: een hippe tienerkamer, waar onze dochter weer jaren mee vooruit kan!

 

Irene List
(Oude-Niedorp, woonkamer)
Dankzij de adviezen van Anita is onze woonkamer ruimer en gezelliger geworden. De nieuwe indeling van de meubels en de kleurstellingen bevallen ons zeer goed.
Samen met Anita heb ik nieuwe accessoires gekocht en zij heeft daarin een zeer prettige 'rol' gespeeld.
Doordat Anita mij veel vertrouwen heeft gegeven in het regelmatig toepassen van een heldere kleur deed ik dat, iets wat ik anders nooit gedurfd zou hebben.
Mijn man en ik zijn erg blij met de adviezen van Anita!